Program


Schaerer - Biondini - Kalima - Niggli: A Novel of Anomaly (CH/I/FIN)

Schaerer - Biondini - Kalima - Niggli: A Novel of Anomaly (CH/I/FIN)

Egy olasz, egy finn és két svájci művész állt össze, hogy megalkossa saját örömzenéjét, mely a tagok eltérő zenei örökségéből merít, s azt a jazz és a legkülönfélébb zenei stílusok sokszínűségével elegyíti. A szerencsés közönség pedig felemelő és gazdag zenei élményben részesül, amire a négy közreműködő személyisége és és művészi kvalitásaik nyújtanak biztosítékot.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 16. szerda, 20:00

Közreműködik:

    Andreas Schaerer - ének, beatbox
    Luciano Biondini - harmonika
    Kalle Kalima - elektromos gitár
    Lucas Niggli - dob, ütőhangszerek

„Temperamentumok, energiák és karakterek tökéletes házassága” All About Jazz, 2017

Az Opusban igen jól ismert svájci énekes és hangvirtuóz Andreas Schaererrel ‘ősidők óta’ működik együtt honfitársa, a dobos Lucas Niggli. Hozzájuk csatlakozott az olasz harmonikás Luciano Biondini – akit néhány éve Rita Marcotulli zongoristával hallhatott a klub közönsége duóban – és az itt szintén többször megfordult finn gitáros, Kalle Kalima. E négy úriember mindegyike igen határozott zenei karakterrel és változatos stilisztikai gyökerekkel rendelkezik, így együttesen olyan zenét hoznak létre létre, mely eleven és friss, ugyanakkor valahogy mégis ismerősnek tűnik. Programjuknak magvan a maga saját, egyedi poétikája, függetlenül attól, hogy éppen Biondini játékának itáliai heve folytat-e párbeszédet Kalima elektronikus úton modulált gitárpengetésének hűvösével, vagy Niggli teremti-e meg egy eksztatikus törzsi ünnep atmoszféráját Schaerer valamelyik utánozhatatlan scat monológjára építve. A zenei csavarok és fordulatok olykor robbanásveszélyes életöröme kéz a kézben jár a szív legmélyebb érzéseivel e rendkívüli képességekkel megáldott művészekből álló kvartett műsorában.

 

 

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Telefon
+36 1 216 7894

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

 

 

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!