Program


Sarah Brightman - Royal Christmas Gala

Sarah Brightman - Royal Christmas Gala

Tizenhárom év után ismét színpadra lép Magyarországon minden idők legsikeresebb szopránja, Sarah Brightman. A művész a világ egyik legnépszerűbb és leglátványosabb karácsonyi show-jának számító, Royal Christmas Gala keretében különleges vendégekkel, többek között a Gregorian énekegyüttessel közösen kápráztatja el a hazai közönséget.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 20. szerda, 20:00

A Royal Christmas Gála európai turnéjának állomásaként 2017. december 20-án különleges koncertet ad az Arénában Sarah Brightman. A világ egyik legjobb és legsikeresebb szopránjának fellépése a karácsonyi időszak egyik legizgalmasabb és leglátványosabb produkciójának ígérkezik. Brightman a Gregorian énekegyüttessel és számos vendégművésszel együtt hagyományos karácsonyi dalokat ad elő nagyzenekari kísérettel.

Sarah Brightman 30 éves karrierje alatt 32 millió albumot adott el, több mint 180 arany és platina lemezzel büszkélkedhet. Az 56 éves szoprán az egyetlen olyan művész a világon, akit két Olimpiai Játék alkalmával is felkértek, hogy adja elő az esemény hivatalos himnuszát, mindezt összesen 7 millárd néző előtt.

Pályájának további kiemelkedő momentuma Andrea Bocellivel közös fellépés-sorozata, a Time to say goodbye, de nevéhez fűződik az Operaház fantomja című darabban Christine szerepe, melyet egykori férje, Andrew Lloyd Webber kifejezetten az Ő számára írt.

Brightman mellett a Karácsonyi Gála különleges vendége lesz a Gregorian énekegyüttes is, mely több mint 10 millió eladott albummal, számos arany- és platina lemezzel korunk egyik legszínvonalasabb énekprodukcióját nyújtja, valamint a nem kevésbé ismert fiatal énekes Narcis, továbbá Mario Frangouli és Fernando Varela.

Ajánlatunk


Az 1920-as évek elején a nyolcéves Károly és a négyéves Anna szüleit szinte egyszerre viszi el a spanyolnátha, a gyerekek pedig árvaházba kerülnek. Fél évszázaddal később ugyanebben a családban az ötéves Eszter szokatlanul meghitt kapcsolatot alakít ki a nagyapjával.

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Egy vidéki kulturális intézményben leváltják az igazgatót: épp a régi igazgató búcsúztatása és az új igazgató beiktatása zajlik. Itt van a minisztérium képviselője, a helyi önkormányzat kulturális felelőse, a régi igazgató és kirúgástól rettegő munkatársai, és itt van az új, fiatal igazgató is, egy baráttal, kinek szerepe még homályos. Az igazgatótanács tehetetlenül követi az eseményeket, jóváhagyásukat senki sem kéri. Furcsa módon szinte mindenkit elkísér a házastársa is a ceremóniára, és lassan rájövünk, hogy ez a közpénzből működő intézmény valójában egy családi vállalkozás, aminek felkavart állóvizét magánéleti viharok is fodrozzák.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!