Program


Ringató

Ringató

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 30. csütörtök, 10:00

Ringató egy családi művészeti nevelési program Horváth Zsuzsi vezetésével.

A MODEM multimédia-termében hetente csütörtökönként tartott foglalkozások célja a zenei élménynyújtás, hogy a részt vevő felnőttek és gyerekek egyaránt átéljék a közös játék és éneklés örömét.

A Ringató nem műsor, nem előadás, a résztvevőkkel együttműködésben születik meg egy-egy foglalkozás élménye. A programsorozat segít a szülőknek a zenei nevelés technikáinak elsajátításában. A kicsik érdeklődésének korai életszakaszban való felkeltése egyúttal érzékennyé, fogékonnyá teheti őket a művészetek iránt.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

bohózat két felvonásban

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!