Program


Richter János102

Richter János102

Richter János102 - A szakrális Wagner

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 21. hétfő, 19:30

Mi, magyarok ahhoz szoktunk, hogy minden fontos esemény fókuszában, de ha nem is ott, akkor legalább annak perifériáján megtaláljuk egy honfitársunkat. Nos, ugyan ki lett volna, aki a 19. század zeneművészetének legfontosabb művét bemutatja, ha nem magyar, ha nem a győri születésű Richter János? A Wagner és Liszt bizalmát élvező művész később az Operaházban is gyakran megfordult, de nevéhez fűződik a Londoni Szimfonikusok megalapítása is: zenekari hangversenyünkkel rá emlékezünk születésnapján.

Wagner: Az apostolok szeretetlakomája
Rienzi – Rienzi imája
Tannhäuser – Erzsébet imája
Palestrina/Wagner: Stabat Mater
Wagner: Parsifal – részletek

Közreműködik: az Opera filharmonikus zenekara, Kovácsházi István, Sümegi Eszter, Németh Judit, Molnár Levente, Palerdi András (ének), a Magyar Állami Operaház Énekkara, Honvéd Férfikar, MR Énekkarának férfikara, Nemzeti Énekkar férfikara

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!