Program


Queen Real Jazz közreműködik: Budapest Jazz Orchestra

Queen Real Jazz közreműködik: Budapest Jazz Orchestra

Queen együttes dalait jazz-es köntösbe öltöztetni? A nemzetközileg is ismert és elismert Budapest Jazz Orchestra (BJO) egyedüliként a világon erre a kérdésre keresi a zenei választ.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 20:00

Az elsőre szokatlan vagy akár meghökkentő ötlet Madai Zsolt jazz-dobos évek óta dédelgetett álma volt. Mikor Kollmann Gábor, a BJO művészeti igazgatója is fantáziát látott a különleges lehetőségben, megkezdődtek a nagyszabású projekt előkészítő munkálatai. A Queen életművét hallgatva és a dalok között válogatva egyértelművé vált, hogy a Queen nem “csupán” egy rock-zenekar volt, hanem négy különböző műfajt szerető zeneszerző olyan alkotó műhelye, mely a nagy ívű kompozíciók és brilliáns hangszerelési megoldások révén mind a klasszikus mind a jazz-zenét kedvelők táborát meghódította.

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

vígjáték két részben

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!