Program


Pünkösd a Diósgyőri várban

Pünkösd a Diósgyőri várban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 10. hétfő, 9:00

Pünkösd hétfőn mesteremberek népesítik be a vár udvarát. A dolgos kezeket munka közben is megleshetik látogatóink. Láthatják hogyan dolgozik a kosárfonó, a fazekas és a kovács.

A játszóházban pünkösdi rózsát is készíthetnek a gyerekek, gyöngyöt fűzhetnek és kipróbálhatják a bőrművességet. Az aprónép régi népi játékokkal is mulathatja az időt. Lesz nyuszi verseny, bögre dobáló, gesztenye csúzlizó, a bátrabbak akár a sárkánnyal is megküzdhetnek. A talpalaávalót a Csender zenekar húzza majd, aki kedvet érez hozzá beállhat a táncházba is.

Itt lesz gyógynövény szakértőnk is, aki a középkori gyógyászat rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket, jó idő esetén pedig a vár fűszeres kertjét is megmutatja. Akár személyes tanácsadást is kérhetnek tőle.

A gyógynövény túrák a felső várudvaron található Indulási pont táblától indulnak: 10:15-kor, 12:15-kor, 14:15-kor, 16:15-kor. 

Jegyár: 1 500 forint, 6 év alatt ingyenes.

A műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!