Program


Portico Quartet

Portico Quartet

Immár másodszor lép fel a Müpában az angol Portico Quartet, amely a jazz, az elektronika, az ambient és a minimalizmus között kalandozik nagy sikerrel, s szaxofon, basszus, élő dobok és elektronikus alapok mellett a hang nevű, UFO formájú acél ütőhangszer hipnotikus hangzására épít.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 20:00

A nevével az oszlopos előcsarnok klasszikus építészeti koncepciójára utaló együttest 2005-ben alapították Southamptonból és Cambridge-ből érkezett londoni egyetemi hallgatók, akik első sikereiket utcazenészként aratták. Már Knee-Deep in the North Sea című, 2007-es debütáló albumuk bekerült a Brit-szigetek legjobb albumának járó Mercury-díj jelöltjei közé, a Time Out magazin pedig az év lemezének választotta jazz-folk-világzene kategóriában. A 2009-ben a legendás rockproducer-hangmérnök John Leckie (Pink Floyd, Radiohead, The Stone Roses stb.) segítségével készített Isla tovább bővítette rajongótáborukat, a 2012-es, cím nélküli harmadik albumuk turnéjával pedig már a Müpába is eljutottak.
A vendégénekesekkel - köztük a brit elektro-soul sztár Jamie Woonnal és az Alt-J tagjaival - rögzített és Portico néven kiadott, 2015-ös Living Fields kitérője után 2017-ben tértek vissza megszokott nevükhöz és hangzásukhoz az Art in the Age of Automation című negyedik Portico Quartet-stúdióalbummal. Ennek turnéja keretében találkoznak most újra a magyar közönséggel is.

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!