Program


PONT Fesztivál / Április 1. - NAPIJEGY / BTF 2018

PONT Fesztivál / Április 1. - NAPIJEGY / BTF 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 1. vasárnap, 19:00

15.00–18.00 | Gyermek- és családi programok: interaktív workshop a Cuncordu e Tenore de Orosei zenekar tagjaival, a cremonai hegedűkészítés bemutatása, a mediterrán étrend és a horvát mézeskalács bemutatása, mediterrán mesemondás, hagyományos szőnyegszövés, hangszerbemutató, tojásfestés és más kézművesprogramok

19.00 | Flamenco Trio

20.30 | Vujicsics Együttes

 

A PONT Fesztivál idén is színes programokat kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A magyar és a mediterrán térség húsvéthoz köthető szokásai, szakrális népi hagyományai vonulnak fel a Várkert Bazárban húsvétkor. A délutáni családi programok és gasztronómiai bemutatók után esténként különleges koncertek repítenek minket egy távoli zenei világba: húsvét vasárnapján flamenco és délszláv dallamok zárják a 2018-as PONT Fesztivált.

A Hangvetővel közös program.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

musical két részben

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!