Program


Piaf -menet

Piaf -menet

előadás koncert
Egy hang a magas égből...
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 15. csütörtök, 19:00

A darab fonalát Mezei Kinga és Góli Kornélia dramaturg a többé vagy kevésbé ismert nótákra fűzik fel, folyamatosan kontextusba helyezve azokat. Így minden jelenetet sanzon illusztrál, illetve minden sanzont jelenet – oda-vissza játék ez, ami drámaivá teszi a szituációkat. A színészi stíl, amellyel Mezei Piafot alakítja, burleszk-szerű, de eleven és gyors. A tempó igen intenzív – az előadók (még egy színész és egy zongorista) szinte átrohannak az előadáson, amely énekszámokból, minimális mozgásból és leginkább képzőművészeti elemekből tevődik össze. A fókuszban természetesen a művésznő röpke élete és karrierje áll, de a sebesség révén premier plánba kerül ami a legismertebb belőle ‒ az éneklés. Méghozzá úgy, hogy abból megsejthető a dal közelmúltja és közeljövője is. Így aztán még mélyebben derül ki az, hogy Edith meséje nem csak az övé, hanem mindannyiunké – szomorú mese a szerelem lehetetlenségéről és az emberfeletti küldetés hívó szaváról.


RENDEZŐ                     Mezei Kinga

Edith Piaf                      Mezei Kinga
Szerelme          Mészáros Gábor / Kőrösi Iván
A zongoránál                Varga Iván m.v.
Rendezés, látvány          Mezei Kinga
Dramaturg                     Góli Kornélia
Koreográfus                     Kiss Anikó
Jelmez               Csonti Andrea, Gero Katalin
Projekció                       Baráth Attila
Díszletkivitelezés            Rápóti Attila
A rendező asszisztense  Puskás Zoltán
Ügyelő                           Lovas Csilla
Világítás             Majoros Róbert, Mezei Edvárd

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!