Program


Papp Bálint György kiállítása

Papp Bálint György kiállítása

Egyedi bútorai a paraszttékák modern, keleties ihletésű átiratai.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Több közülük szakrális jellegű, erdélyi kötődésű. Munkáiban a legnemesebb anyagokat használja, diófa, tiszafa, egzotikus fafajok. Alkotásainak különlegességét a kő és a fa társítása adja.

Papp Bálint György, 1965-ben végzett a Brassói Faipari Egyetem bútor tervező szakán. A belső építészeti tervezés mellett, készíti egyedi kisbútorait. 1989-ben áttelepült Magyarországra, tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének.

A kiállítás 2017. július 27. és szeptember 10. között látogatható.

A tárlat a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával valósult meg.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!