Program


Pál Feri atya: Fordulat: a változás kulcsa

Pál Feri atya: Fordulat: a változás kulcsa

Szorult helyzetünkben, rossz közérzetünkben sokszor vágyunk arra, hogy megváltozzanak körülményeink. A külső változás azonban gyakran elképzelhetetlen egy olyan fordulat nélkül, amely bennünk megy végbe.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 9. hétfő, 19:00

Ez nem azt jelenti, hogy a fejünkben születik valamiféle megoldás a problémánkra, hanem azt, hogy felülmúljuk a - bizonyos esetekben megoldhatatlannak tűnő - problémát. Valamit hirtelen másképpen látunk, és ennek olyan hatása van, mintha megráztuk volna a kaleidoszkópot: az egész kép megváltozik. Izgalmas módon pedig ezt a belső átalakulást gyakran olyan külső változások követik, amelyek addig elképzelhetetlenek lettek volna.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!