Program


Pál Dénes Classic - Adventi koncert

Pál Dénes Classic - Adventi koncert

A 2017-es adventi koncertsorozat állomásain belül harmadik alkalommal ad Pál Dénes ünnepi koncertet Miskolcon, immár másodjára a Művészetek Házában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 21. csütörtök, 19:00

Az énekes zenekarával, és - idén először - vonósnégyessel kiegészülve áll színpadra, hogy bársonyos hangjával, az elegáns és meghitt színpadképpel és a különleges, modern és egyben klasszikus hangzásvilággal  közelebb vigye a nézőket a Szeretet ünnepéhez. 
Pál Dénes saját és szívéhez közel álló dalai mellett hallhatjuk természetesen az örök kedvenc, klasszikus karácsonyi slágereket, melyek tökéletes ráhangolódást biztosítanak a közelgő ünnepekre.

Jegyár: 3200 Ft

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!