Program


Olasz Opera Gálaest

Olasz Opera Gálaest

Georgina von Benza operaénekesnő jubileumi koncertje - Olasz Operaslágerek, kiváló áriák és duettek Verdi, Puccini, Mascagni, Catalani, Giordano, Cilea operáiból.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 9. szombat, 19:30

Georgina von Benza éneklése, hangja hasonlít az égi zenéhez a mennyei angyalok tisztaságával“ (Frankfurti Napilap)

A hesszeni Wiesbadeni és Müncheni Bajor Állami Operaházak egykori szólistája és állandó tagja ünnepli jubileumát pályatársával, a skandináv származású mezzoszoprán Katja Lyttinggel, akinek „meleg színű mély regisztere és tündöklő magassága van“ (The Times) és tenor kollégájával, Bándi Jánossal, akinek „hangja széles skálájú, csodálatos gazdag színezetű“.

Egy felejthetetlen operaest a mesés Pesti Vigadó Dísztermében Budapesten, a Szegedi Szimfonikus Zenekar kíséretében „híres a homogén és briliáns hangzásról, főleg az opera kíséretben Gyüdi Sándor főzenei igazgató vezetése alatt, egyike a leghíresebb magyar zenekaroknak.“

Az operagála koncertet vezényli Marco De Prosperis, aki egy „felejthetetlen operazenei fesztiválest vezető karmestere Madridban" (El Pays).

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!