Program


Olág Gergő és a Roma Soul

Olág Gergő és a Roma Soul

A Roma Soul ősi-autentikus cigányzenét játszik, modern hangszereléssel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 12. kedd, 19:00

Ebben az egyedi hangzásvilágban megfér egymás mellett a latin ütős hangszerek sokasága, az elektromos hegedű, a hagyományos cigányhangszerek, sőt a beatbox is. A zenekar tagjai külön-külön is rengeteg, szinte felsorolhatatlanul sok stílusú zenében kipróbálták magukat, zenéltek belföldön és külföldön, ismert és underground zenészekkel. A Roma Soul először 2015-ben állt színpadra, a végleges formáció 2016 végére alakult ki.
A zenekar ősi cigánydalok mellet, saját és nemzetközileg ismert feldolgozásokkal áll színpadra, melyek mind hangzásban, mind megjelenésben egyedi stílust képviselnek.
A 2012-es X-Faktor győztes Oláh Gergő ötletéből alakult meg a zenekar.
A fiúk a szakmai köteléken túl erős baráti kapcsolatot is ápolnak, ami előadásaik során is érezhető. A közönöség minden alkalommal összeszokott, jókedvű, igazi örömzenélést kap.

A zenekar tagjai:

Oláh Gergő ének
Farkas István ének, gitár
Balogh László gitár, vokál
Molnár Tibor beatbox, rap
Bodoczki Ernő bass
Kovács Máté percussion
Farkas Izsák hegedű

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!