Program


NT Live - Harold Pinter: Senkiföldje

NT Live - Harold Pinter: Senkiföldje

A National Theatre Live közvetítése a Wyndham Színházból felvételről, 150 perc, 2016
Angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 1. vasárnap, 19:00

Rendező: Sean Mathias

Szereplők: Ian McKellen, Patrick Stewart,Owen Teale, Damien Molony

A Pinter művéből készült nagy sikerű Broadway-előadást a londoni West Enden található Wyndham Színházból láthatjuk. A darab egy kiégett alkoholista író és egy sikertelen, vén költő, Hirst és Spooner története. Kellemes nyári este van, a két főszereplő egy bárban iszogat, majd az ivást Hirst közeli házában folytatják. Egyre részegebbek, beszélgetésük pedig hamarosan hatalmi játszmává alakul. A költő szerepében a Gyűrűk ura Gandalfjaként ismert Ian McKellen remekel, az írót a kitűnő Patrick Stewart alakítja. Korábban a Godot-ra várva című darabban arattak együtt hatalmas sikert.

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!