Program


Night Coffee | Hegyvidéki Smooth Jazz Klub

Night Coffee | Hegyvidéki Smooth Jazz Klub

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 15. péntek, 19:30

A Night Coffee zenekar latin hangulatú klubbkoncertre várja közönségét.
A 1998-ban alakult csapat néhány éves szünet után 2016-ban újjáalakult. Előadásukban a latin ritmusok és dallamok mellett, jazz, smoth jazz, filmzenék és klasszikus átiratok egyéni feldolgozásai szerepelnek. A diszkréten háttérbe húzódó, ámde mégis lendületes, feszes ritmust adó zenei alap mellett az ütőhangszerek, a gitár és a brácsa, egyenrangúan, egymással szimbiózisban játszik. Ezt az érdekes, újszerű hangzást az ének és a változatos improvizációk színesítik.

Körmendy Dávid ének, ütőhangszerek
Maroevich Zsolt brácsa
Szabó Tibor gitár

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!