Program


Nemzeti Lovas Színház: Mátyás az igazságos

Nemzeti Lovas Színház: Mátyás az igazságos

CSALÁDI ROCKOPERA
Esőnap: augusztus 13.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 11. szombat, 19:00

A Nemzeti Lovas Színház ez alkalommal is a magyar történelem egyik legendás nagy alakjának történetét dolgozza fel ebben a nagyszabású új magyar családi rockoperában. Mátyás királyt Magyarország legnépszerűbb királyaként emlegetik, akinek talán történelmünk során először sikerült úgy felvirágoztatni hazánkat, hogy azt európai mércével mérve is elismerték.

A darab Kinizsi Pál és Mátyás király barátságán keresztül, a fiatalok számára is közérthetően, a róla szóló legendás mesék elemeiből táplálkozva, rendkívül látványos módon mutatja be a történelmi eseményeket.

Fülbemászó dallamok és megható jelenetek váltják egymást, miközben vágtáznak a paripák, folyik a harc földön és lovon, és kibontakoznak a történet szálai, melynek kicsik és nagyok számára is üzenetet hordoznak. A kifejezetten családoknak szóló új magyar rockopera történelmi vonatkozásában és sokszínűségében is felejthetetlen élmény és kitűnő szórakozás felnőtteknek, gyerekeknek és persze mindenkinek, aki a lovakat szereti.

Főbb szerepekben:

Pintér Tibor , Papadimitriu Athina/ Lőrincz Andrea, Makrai Pál, Mohácsi Márk, Bencze Sándor, Ambrus Izabella/Bányavölgyi Donáta, Virsinszki Zoltán, Dancs János
továbbá a Nemzeti Lovas Színház tánckara, lovasai és akadémistái valamint a Szigetszentmiklósi Sziget Színház musical stúdiósai és táncművészei. 

 

Jegyár: 5500 Ft, 4500 Ft

 

 

A műsor- és szereplő változtatás jogát fenntartjuk!

 

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!