Program


Négyeshatos
9

Négyeshatos

Faragó Zsuzsa – Forgács Péter: Négyeshatos
végtelenített üzemidejű viszonylat
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 26. csütörtök, 19:30

Vegyünk egy villamosjáratot. Mondjuk a négyeshatost. Válasszunk ki találomra egy szerelvényt. Most képzeljük el, hogy mindent hallunk, amit ezen a szerelvényen beszélnek. Sőt, azt is halljuk – mit halljuk? látjuk! -, hogy ezen a szerelvényen kinek mi jár a fejében. Válogassuk ki a látottakból és hallottakból a nekünk tetszőket és rakjuk őket egymás mellé úgy, hogy jól látszódjanak és hallatszódjanak. Majd dőljünk hátra és nézzük meg az eredményt.

Ezt kínálja nekünk a Stúdió K nyolc színésze. Utazás a Móricz és a Moszkva (Széll Kálmán) között, azaz próza és zene, fantázia és valóság, múlt és jelen között.

Négyeshatos. Végtelenített üzemidejű viszonylat 1970-től 2012-ig.

Külön köszönet Thornton Wildernek a Hiawatha hálókocsi és A hosszú karácsonyi ebéd c. drámák alapötletéért.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!