Program


MYDROS Görög Táncház

MYDROS Görög Táncház

Szeptembertől folytatódik a Tánc! Minden hónap első péntekén 18.30-tól tánctanítással, majd 19.30-tól fergeteges táncházzal várja az érdeklődőket a nagy sikerű MYDROS Táncház.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 1. péntek, 19:00

Alkalmak: október 6., november 10., december 1.
2001-ben alapították görög és magyar fiatalok az együttest, hogy megoszthassák mindenkivel azt az örömöt, amit a görög zene és tánc ad nekik gyermekkoruk óta. Az elmúlt 16 évben több mint ezer alkalommal léptek színpadra, zenéltek táncházakban, több mint 300 számból álló repertoárjukkal.

Belépődíj: felnőtteknek 1200 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1000 Ft

XIII. Kerületi kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából.
A kedvezmények nem összevonhatóak!

Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók.

Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!