Program


Munkavégzés során nem biztonságos
3

Munkavégzés során nem biztonságos

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 5. vasárnap, 19:00

Lucy Kirkwood az utóbbi évek egyik legizgalmasabb és legtöbbet játszott színpadi szerzője Angliában, darabjait sorra tűzik műsorukra a legrangosabb londoni színházak. A Munkavégzés során nem biztonságos, amelyet elsőként a Royal Court mutatott be 2012-ben, a bulvársajtó működéséről szól.

Hol a határ a szenzációhajhászásban? Mi az ára a kereskedelmi sikernek, a nagyobb példányszámnak? Hogyan viszonyulnak a darabbeli férfi- és női magazin szerkesztői a szexualitáshoz, a lapjukban megjelenő cikkekhez, modellekhez, és általában a nőköz? Mit tehet az újságírók „áldozata”, ha belemásznak a magánéletébe? Van-e esélyük a kezdő újságíróknak a hatalmi játszmákban? Hű maradhat-e az elveihez egy bulvárújságíró?

A darab címe (az angol eredetiben NSFW, azaz „Not Safe For Work”) azokra a – főként pornográf – internetes tartalmakra vonatkozik, amelyeket nem illik munkahelyen letölteni és olvasgatni.

Lucy Kirkwood üdítően friss, éles, szellemes és fájón időszerű darabjának magyarországi bemutatóját Máté Gábor rendezi.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Az előadás 14 éven aluliaknak nem ajánlott!

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!