Program


Momkult Gyermekszínház | Babszem Jankó Gyermekszínház | La Fontaine: A holló és a róka

Momkult Gyermekszínház | Babszem Jankó Gyermekszínház | La Fontaine: A holló és a róka

Vidám verses mese egy felvonásban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 5. hétfő, 10:00

Az éhség rettenetes dolog. De azt elképzelni sem tudja senki, hogy egy rókának milyen borzasztó érzés! Ám az eszével csodát tesz az éhség! Hiszitek, vagy nem, ha egy rókának üres a gyomra, megtelik az agya ötletekkel! Ha pedig a megszerzendő finomság egy illatos, gusztusos sajt, ami ott incselkedik a feje felett egy holló csőrében, akkor a róka agya egyenesen olyan terveket kezd el gyártani, amik senkinek sem jutnának az eszébe… hacsak nem egy másik róka az illető! Kockázatos vállalkozás ujjat húzni egy kemény csőrű hollóval. Ám a cél minden kínt megér: Ha a terv beválik, nem más a jutalom, mint az a szép, nagy, kerek SAJT!

La Fontaine ma is népszerű fabulája került feldolgozásra a mesejátékban, melyet vidám, gyerekek számára is könnyen megtanulható dalok fűszereznek.

Az előadás 4-6 éves korig ajánlott.

Ajánlatunk


A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

Helyszín: Mihai Eminescu Kulturális Központ (Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, Románia) Kapunyitás: 17:30 Esemény vége: 20:00 (Kiemelt jeggyel: 20:00-21:00-ig állófogadás, amelyen Balogh Levente is jelen lesz.)

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!