Program


Molnár - Canabarro: Tropical Escape - dunaPart4

Molnár - Canabarro: Tropical Escape - dunaPart4

Az előadás a dunaPart4 – Kortárs Magyar Előadó-művészeti Platform keretében valósul meg
Az előadás megtekintését 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 2. szombat, 17:00

A Tropical Escape Marcio Kerber Canabarro és Molnár Csaba önszerveződő kollaboráció-sorozatának első állomása, mely az előadásban használt anyagok és ötletek megmunkálását, feldolgozását helyezi középpontba. Megpróbál kapcsolatot teremteni olyan művészek munkásságával, amelyek nem csak alkotásként, hanem egyfajta életformakánt is beazonosíthatók. Például a multi skilled drag queen előadók és az underground queer performansz kultúra.

A Tropical Escape mocskos álmok tanulmánya. Konkrét referenciákat használ, víziói összekapcsolják az egzotikus paradicsomokat a fantázia laboratóriumaival. Az előadás fikciók kollázsa: Hollywood, pornó, olasz mozifilmek, dél- amerikai szappanoperák, francia balettek, szórakoztatóipari számok, születésnapi partik karakterei és rituáléi keverednek benne. Játékossága, bohózatszerűsége a másságot egy olyan alternatívaként mutatja fel, ami képes a normalitásból és a realitásból kiutat kínálni.

Alkotó-előadók:  Marcio Kerber Canabarro, Molnár Csaba
Fény: Mervel Miklós
Látvány: Marcio Kerber Canabarro, Molnár Csaba

Az előadás megtekintését 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk

Az előadás egyes jeleneteiben a társulat kellékesei által készített kellékcigarettát használnak a művészek, amely dohányterméket nem tartalmaz. A nemdohányzók védelmében megalkotott 2011. évi XLI. törvényt a színház maradéktalanul betartja.

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!