Program


Mit keresett Jakab az ágy alatt?
10

Mit keresett Jakab az ágy alatt?

Ajánlott életkor: 6+ Kisiskolásoknak szóló előadás
80 perc szünet nélkül
A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 12. vasárnap, 10:30

Kivel ne történt volna meg, hogy egy játéka begurult az ágy (vagy valami egyéb bútor) alá, hogy aztán soha többé ne kerüljön elő? Főhősünknek, az ötéves Jakabnak épp a legkedvesebb üveggolyói tűntek el az ágy alatt! Ám Jakab ahelyett, hogy hisztizni kezdene, esetleg a nagymamáját kérné meg, hogy segítsen neki, váratlan és igen bátor tettre szánja el magát. Bemászik az ágy alá, hogy visszaszerezze játékait az ott lakó szörnyektől! Csakhogy odabent a félelmetes sötét helyett egy furcsa helyekkel teli, ezerszínű világ tárul a szeme elé, egy különös és vicces lényektől hemzsegő útvesztő. Ezen az utazáson kísérhetik el a nézők Jakabot egy interaktív előadás keretein belül, hogy maguk is szembenézhessenek saját félelmeikkel – és a végén talán még meg is barátkozzanak velük.
 
Jakab ágy alatti kalandjai interaktív formában elevenednek meg, a nézők aktív részvételével. Arra kérjük kedves nézőinket, hogy kényelmes ruhában érkezzenek.

Író: Dániel András, Kautzky-Dallos Máté
Interaktív részek: Végvári Viktória
Bábtervező: Horváth Márk
Díszlettervező: Rumi Zsófia
Koreográfus: Kovács Domokos
Zeneszerző: Tarr Bernadett
Rendező: Szenteczki Zita

Szereplők:
Barna Zsombor
Kovács Judit
Pájer Alma Virág
Pethő Gergő
Spiegl Anna
Szolár Tibor
 
A darab Dániel András Mit keresett Jakab az ágy alatt című könyve alapján készült. A könyv megvásárolható a Pagony könyvesboltokban.
 
Csoportok számára Mozgató program is elérhető.
 

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!