Program


MINIKÉPEK – KÉPPÁROK

MINIKÉPEK – KÉPPÁROK

A Magyar Festészet Napja történetének szerves része a Miniképek kiállítás, melyre évről-évre mintegy száz festő kap meghívást, akiknek egy 20 x 20 cm méretű (vászon) képet kell készítenie.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A koncepció kezdettől fogva az, hogy a kiállítás széles kitekintésben mutasson be festői törekvéseket, magas művészi minőséggel.  A szemléletbeli és technikai sokféleség látványos eseménnyé teszi a kiállítást, melynek indulása óta Zöld Anikó festőművész a kurátora.

Eddig több kiállítóhelyen volt látható a kiállítás, s ebben az évben két helyszínen rendezhető meg, a Vigadó Galériában és a Vizivárosi Galériában. Az így biztosított terek lehetőséget adnak arra, hogy az eddigi koncepción kis módosítás történjék. Ezúttal minden résztvevő két képet állít ki, s  a kiállítások Képpárok címet kapták. A két kép festése összetettebb alkotói feladat, a két képnek lehetnek összefüggései vagy éppen ellentétei. A két kép mélyebben fejezhet ki egy-egy festői programot. 

Szervező: Magyar Festészet Napja Alapítvány

Támogatók: Magyar Művészeti Akadémia, Belváros-Lipótváros V. kerületi Önkormányzat

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!