Program


MET 2018/2019 Nico Muhly: Marnie

MET 2018/2019 Nico Muhly: Marnie

MET2018/2019 - Nico Muhly: Marnie
Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából | MET premier, először HD-ben, 172 perc, 2018
angol nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 10. szombat, 19:00

Rendező: Michael Mayer

Vezényel: Robert Spano
Díszlet: Julian Crouch and 59 Productions
Jelmez: Arianne Phillips
Fény: Kevin Adams
Szereposztás: Marnie (Isabel Leonard), Mrs. Rutland (Janis Kelly), Marnie’s Mother (Denyce Graves), Terry Rutland (Iestyn Davies), Mark Rutland (Christopher Maltman)

Ahogy az utóbbi években megszokhattuk, az idei szezon kínálatából sem hiányozhat a kortárs opera: Nico Muhly Marnie című operáját 2017-ben mutatták be az Angol Nemzeti Operában, tehát egészen friss mű, melynek pozitív közönség- és kritikai visszhangja azt bizonyítja: az opera műfaja egyáltalán nem halott. A sikerhez persze hozzátartozik, hogy a szövegíró, Nicholas Wright biztos forráshoz nyúlt: az Alfred Hitchcock azonos című thrillerének alapjául szolgáló Winston Graham-regényt vitte színpadra. Michael Mayer rendező gondoskodik róla, hogy a produkció legalább olyan izgalmas legyen, mint a regény vagy a film, s hogy semmiben se legyen hiányérzetünk. Zenei vonatkozásban biztosan nem lesz, hiszen a színház olyan nagyszerű énekeseket állít csatasorba, mint a hazánkban nemrég Don Giovanniként hallott Christopher Maltman, vagy a szintén világsztárnak számító mezzoszoprán, Isabel Leonard, aki a címszerepet alakítja. A karmester a Metben most debütáló Robert Spano lesz.

Élő előadás közvetítése: 2018. november 10. 19:00

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!