Program


Meséről mesére: Bolond Istók

Meséről mesére: Bolond Istók

Meséről mesére
Családi délután zenével, tánccal, kézi ügyeskedéssel, ahol alkalmanként egy-egy ismert mesét játszunk el a gyerekek szereplésével, a felnőttek biztatása mellett.
Honlapunkon, az aktuális program címe alatt megtalálod az eredeti meséket, ha van kedved, olvasd el, és válaszd ki előre kedvenc szereplődet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 7. szombat, 16:00

Bolond Istók
Hogyan osztozik meg három fiú az apai örökségén? Miként lesz a falu ura a féleszű Bolond Istók? Hogyan szerez több zsák aranyat, lovat, hintót? Járjuk együtt végig a legkisebb fiú útját!

Házigazda: Lengyel Szabolcs Micsi és Hoffner Nikolett, Triola Gyerekvilág

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!