Program


Marie Jones: KÖVEK

Marie Jones: KÖVEK

Marie Jones sikerdarabja egy hollywoodi filmforgatás kulisszái mögé kalauzol minket egy írországi kisvárosba. Charlie és Jake, a két statiszta együtt próbálja meg túlélni a forgatás nehézségeit. A darab különlegessége, hogy minden szereplőt ők keltenek életre, olykor másodpercenként váltva ugranak egyik szerepből a másikba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 19. kedd, 19:00

Játsszák: Gulyás Hermann Sándor és Jászberényi Gábor
A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház előadása

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!