Program


MAO Plays The Music Of Quincy Jones

MAO Plays The Music Of Quincy Jones

Quincy Jones zeneszerző, karmester, producer és trombitás a mai amerikai popzenei kultúra egyik megkerülhetetlen figurája.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 15. csütörtök, 20:00

Szakmai élete mérföldköveinek számítanak többek között olyan művészek lemezeihez nyújtott hangszerelési és produceri munkái, mint Sarah Vaughan, Dinah Washington, Ray Charles, Count Basie, Frank Sinatra vagy Duke Ellington, Michael Jackson Bad illetve Thriller albumainak, vagy a We Are the World című dalnak produceri munkálatai – hogy csak néhányat említsünk. Munkásságának hat évtizede során 79-szer jelölték Grammy-díjra - ezzel máig csúcstartó a világon. 

A koncerten az Ella and Basie című, Jones által hangszerelt Ella Fitzgerald albumról is hallhatunk öt dalt Pocsai Kriszta énekesnő előadásában.

Közreműködik:

Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

vendég: Pocsai Kriszta - ének

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!