Program


Mamma Mia!

Mamma Mia!

musical
esőnap: július 9.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 8. szombat, 21:00

2014-ben, a Mamma Mia! hazai bemutatójával kezdte meg az együttműködést a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Madách Színház. A világon először a Szegedi Szabadtérin állíthatta színre Szirtes Tamás rendező nonreplika verzióban a szuperprodukciót. A siker óriási volt, csak a Dóm téren azóta több mint 57ezren látták az ABBA-musicalt, és mi sem bizonyítja jobban a nézők szeretetét, mint hogy 2017-ben immár a negyedik évad alkalmával tűzik műsorra a darabot. Az alkotók ígérik: idén is fergeteges diszkóhangulatot varázsolnak a Dóm térre, a buli végén pedig várhatóan most is elkerülhetetlen lesz a közös tánc. A pörgős, vicces, érzelmes musicalben olyan világslágerek csendülnek fel, mint a „Dancing Queen”, a „Knowing Me Knowing You”, a „Super Trouper” és természetesen a „Mamma Mia!”.

 

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!