Program


Lelki Fröccs- Dr. Francia Boglárka

Lelki Fröccs- Dr. Francia Boglárka

Dr. Francia Boglárka: Értsük meg a csodát!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 18:00

Gyakorló orvosként nem értettem a környezetemben felbukkanó csodákat. Milyen jó lenne érteni, hogy ilyenkor mi történik! Ha értenénk, akkor tudatosan meg is tudnánk csinálni azt. Sokáig kerestem, amíg megértettem, amíg rátaláltam olyan törvényszerűségekre, amelyek egyszerűen elmagyarázzák, hogy mi a csoda. A csoda nem mond ellent a természet törvényszerűségeinek. A csoda valóságos. Volt, van, és mindig is lesz. Értsük meg, és hozzuk be a hétköznapjainkba a csodát!

Dr. Francia Boglárka – gyakorló orvos, természetgyógyász, homeopata, családterapeuta, ThetaHealing®
mester tanár, Grabovoj® módszer hivatalos oktató

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!