Program


Lélekcsönd

Lélekcsönd

Demény Péter – Salat Lehel: Lélekcsönd
Márkos Albert zenéjében
Egy író, egy színész és egy zenész nem véletlen találkozása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 7. szombat, 20:00

Alázat, szerelem, elengedés, Isten, elmúlás, csönd.  A lélek “sanzonjai”. Szómozduló csellósikolyok. Van valami, ami összeköthet nemcsak három embert, hanem jóval többünket. Leginkább talán azokat, akik a mélyben is énekelnek. Utazások mások felé, váltások és változások életterek és életek között, melyből mindenkinek csak egy van, mégis többet él meg, és többről álmodik. Jó lesz ezen este elmerülni a Lélekcsönd(ünk)ben.

Demény Péter - kolozsvári származású, számtalan díjat nyert költő, író, szerkesztő.

Márkos Albert -  csellista, több film és színházi előadás zeneszerzője. Improvizatív, kortárs, alkalmazott és kísérleti zenével foglalkozik. Szintén Kolozsváron született.

Salat Lehel - a Miskolci Nemzeti Színház színésze. Csíkszeredában született, de évtizedekig Kolozsváron élt, játszott, tanított.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!