Program


Láthatatlan Vacsora
2

Láthatatlan Vacsora

Az új helyszínünkön ismét elérhető a Láthatatlan Vacsora programunk! A teljes sötétségben immáron nemcsak az erdőt, a város zajait vagy a frissen főtt kávé illatát érezheted, hanem kellemes környezetben, felhőtlen légkörben, halk zene mellett tölthetsz el egy felejthetetlen estét péntekenként! Képzeld el, hogy kialszik minden fény! Teljes sötétségében, minden vizuális segítség nélkül teheted próbára érzékszerveid.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 28. szerda, 19:59

Nem látod, ízleled. A láthatatlan vacsora során magad is meg fogsz lepődni azon a tényen, hogy szaglásod és ízlelésed valójában mennyire fejlett, látás nélkül mennyire kiteljesednek az illatok és az ízek.

Kóstolj és érezz!

Élj át élőzene kíséretében egy vidám, szórakoztató estét a barátaiddal, esetleg egy igazán eredeti vak randit. A részvétel kizárólag előzetes bejelentkezés alapján lehetséges.

Csak a kiállításra látogatóknak 17:45 az utolsó időpont ezen a pénteki napon!
2 fogásos vacsora 5390 Ft / fő, tartalma:

Láthatatlan túra
Láthatatlan Kóstoló-tál
Egy szabadon választott étel.
Az ár az italfogyasztást nem tartalmazza!

4 fogásos vacsora 6890 Ft / fő, tartalma

Láthatatlan túra
Láthatatlan Kóstoló-tál
Egy szabadon választott leves
Egy szabadon választott főétel (Húsétel esetén köretet is válassz.)
Egy szabadon választott desszert
Az ár az italfogyasztást nem tartalmazza!

A helyszínen al a carte fogyasztásra lehetőséget nem tudunk biztosítani. ( A menü rendeléseket előre, legalább 24 órával a rendezvény napja előtt kérjük leadni.)

Érkezés 18:30-19:00 között. 

Bankkártyás fizetés a helyszínen nem lehetséges!

Ha olyan barátoddal érkezel, aki nem beszél magyarul, kérj idegen nyelvű vezetést! A kiállítás speciális jellege miatt, fontos, hogy olyan nyelvű vezetést kapjál, amin biztonsággal megértesz mindent, ami elhangzik.

Idegen nyelven csak meghatározott napokon és időpontokban tudunk túravezetést biztosítani, melyekre kötelező a helyfoglalás. Megkérjük Vendégeinket, ne tolmácsoljanak, minden esetben érdeklődjenek idegen nyelvű csoportjaink indulásáról.

A láthatatlan vacsora és borkóstoló programunk esetében az idegen nyelvű vezetés díja 5000 Ft/csoport, mely eloszlik a csoport tagjai között. Egy turnus maximum 10 fővel indulhat.




Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!