Program


Lakat Party

Lakat Party

Oldott légkörben, hasonló céllal érkező emberekkel közösen bulizhatsz végig egy szombat estét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 14. szombat, 20:00

A Lakat Party-n mi szállítjuk az apropót: érkezéskor a lányoknak egy apró lakatot adunk, a fiúknak egy kulcsot. Egyszerű a feladat: keress olyan lakatot, amelyet nyit a kulcsod, vagy kulcsot, ami passzol a záradba. Bárkit megszólíthatsz, akármennyi párosítást találhatsz, ha pedig stimmel egy lakat-kulcs páros, vegyétek fel mindketten az ezért járó tombolajegyet, és az új kulcsot illetve lakatot, hogy folytathassátok az ismerkedést! Minden egyes találat egyben nyerési esélyt is jelent, ugyanis a buli végén értékes ajándékokat sorsolunk ki. Reméljük, hogy a sorsolás nem homályosítja el az eredeti célt: a legnagyobb nyereményed a sok új ismeretség lesz!

Kiknek szól a Lakat Party?
Elsősorban 21-43 éves hölgyekre, és 25-45 éves urakra számítunk.
Amennyiben úgy érzed, hogy "ott a helyed" a rendezvényen, akkor persze életkortól függetlenül nyugodtan jelentkezz!


Hogyan zajlik az ismerkedés?
- 100-150 új arcokra nyitott fiú és lány résztvevő érkezik a helyszínre, regisztrálnak és elfogasztják az (első:) welcome drinket.
- A lányok lakatot, a fiúk kulcsot kapnak, az elsőt az este folyamán.
- Passzíts minél többször, add le pároddal a lakat-kulcs párost, kérj helyette másikat, nomeg a tombolajegyet, aztán folytasd a keresgélést!
- A legfontosabb pedig: érezd jól magad!
   
FLÖRT KÁRTYA: az asztalokon helyes kis névjegykártya-szerű papírokat találsz, RapidRandi felirattal és sok pont-pont-ponttal. Ha kiszúrtál magadnak valakit a tömegben, csak írd fel az adataidat egy üres kártyára, és ügyesen csúsztasd a kezébe. Talán felhív!
Másnap már küldheted a személyes üzeneteket azoknak, akiket szimpatikusnak találtál a buli alatt, és esetleg nem cseréltetek rögtön telefonszámot. Ehhez elég megjegyezned a becenevét, majd a honlapon bejelentkezned, és már írhatsz is neki közvetlenül. 


A Lakat Party részvételi díja 6 000 forint, amely tartalmazza:

    100-150 résztvevő, fiúk-lányok vegyesen, kb. 50-50%
    welcome drink + 1 szíverősítő érkezéskor
    korlátlan italfogyasztás (sör, bor, üdítő) a party teljes időtartama alatt
    korlátlan kombináció az ismerkedésre
    tombola értékes és páros nyereményekkel

Helyszín:
Muzikum Klub és Bisztró, 1088. Budapest, Múzeum u. 7.

Miért jó neked a Lakat Party?
Mert 100-150 ismerkedni vágyóval bandázhatsz össze egyetlen este alatt. Mind nyitottak, mindannyian új haverokat, kalandokat, vagy konkrétan párkapcsolatot keresnek. Csak rajtad áll, hogy hány ismeretséget szerzel, ráadásul közben még a tombolán is nyerhetsz!


Ajánlatunk


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

zenés party két részben

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!