Program


Koncz Zsuzsa koncert

Koncz Zsuzsa koncert

Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik legnagyobb élő legendája, akin nem fog a kor, aki mindig aktuális és hiteles. Örökérvényű dalain generációk nőttek és nőnek fel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 29. szombat, 20:30

Az első Ki mit tud-on - a tévés tehetségkutató műsorok ősén – ismerte meg egy csapásra az ország. 1963-tól az Omega, az Illés, majd a Metró zenekarokkal énekelt, első átütő lemezsikere a Rohan az idő című dal volt 1966-ban. Ezután felvételeit az Illés zenekarral, majd a Fonográffal készítette, ezeken - és azóta minden lemezén - meghatározó alkotótársa Bródy János. Negyven album - többségük arany vagy platinalemez - hazai és külföldi fesztiválsikerek, koncertek, emlékezetes tévéműsorok és rangos kitüntetések jelzik pályafutását.

Nagyszerű zenekarának kíséretében adja elő a mindenki által ismert slágereit, a „Ha én rózsa volnék”-on át az „Ég és Föld között”-ig, és a „Jöjj, Kedvesem”-től a „Valaki kell, hogy szeressen”-en át a „Miért hagytuk, hogy így legyen”-ig.

Koncz Zsuzsa 2017 nyarán egyetlen koncertet ad: Veresegyházon. Új lemezének, a Vadvilágnak a dalaiból a Mézesvölgyi Nyáresték közönsége hallhat elsők között élőben.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!