Program


Kollár-Klemencz László - Rengeteg

Kollár-Klemencz László - Rengeteg

Kollár-Klemencz László kamarazenekarának estje
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 23. péntek, 20:00

A Rengeteg koncertek a Kistehén melankólikus koncertjeiből és számos kortárs magyar költővel való közös munkákból nőtték ki magukat évek alatt mára szuggesztív, mély, érzékeny és népszerű előadássá. Döntő jelentőségű az előadó személyisége, amellyel már találkozhatott a közönség a Kistehén, a Rájátszás és a Budapest Bár fellépésein is.
Kollár-Klemencz László koncerteken a személyes és intim hangvétel meghatározó. Ezt a fellépő zenészek és az akusztikus hangzás is hitelessé teszik.
A Rengeteg című új anyag alapvetően zenéjével és szövegeivel a természetben mélyül el és keresi a sokszor elfeledett tiszta, egyszerű kapcsolatot ember és a teremtett természet között, valamint ember és a saját természete között olyan hozzáállással, ami szembe mer nézni a valósággal, mégis meggyőződéssel hisz az ideákban.
„Soha semmi nem érdekelt annyira, hogy csak azt az egyet csináljam. Talán mégis egyetlen dolog: menni az erdőben, bele a sűrűbe, a messzeségbe árkon-bokron át, mindig csak beljebb és beljebb.” A Rengeteg c. albumot ennek az útnak, felfedezésnek a vágya hozta létre. Kollár- Klemencz László dalai az erdő mélyéből.

Közreműködnek:
Kollár-Klemencz László - ének, gitár
Mákó Kató - ütősök (moldvai nagydob, jembe), vokál
Ónodi László - brácsa
Vajdovich Árpád - bőgő, vokál
Valkó Béla - cselló
Weil András - zongora, vokál, ütősök

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!