Program


Kocsis Krisztián zongoraestje

Kocsis Krisztián zongoraestje

A tehetség kötelez
Kocsis Krisztián zongoraestje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 22. péntek, 19:00

Liszt: Impromptu
Brahms: Variációk egy Paganini-témára, op. 35
Liszt: Don Juan-parafrázis
szünet
Liszt: Ave Maria – Róma harangjai
Schumann: C-dúr toccata, op. 7
Schumann: Karnevál, op. 9
Kocsis Krisztián (zongora)

A fiatal művészgeneráció egyik legígéretesebb tehetsége Kocsis Krisztián, akinek műsora akár névjegy is lehetne: a kihívást és minőséget kereső, a könnyű siker lehetőségét elvető, széles látókörű, elmélyült muzsikusszemélyiség névjegye. A fiatal zongorista a romantika arcait mutatja majd meg ördögi nehézségű, izgalmas remekművekkel. A koncert idején épp csak betölti huszadik életévét, de – minden bizonnyal édesapjának, Kocsis Zoltánnak is köszönhetően – olyan gazdag szakmai múlt és komoly koncertrutin áll mögötte, mintha már tíz éve lenne a pályán. Zeneakadémiai tanulmányait 2015-ben kezdte, egy évvel később a zeneszerzés szakra is felvették, és szintén 2016-ban jutott be egyetlen magyar versenyzőként a Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny döntőjébe, a legjobb hat közé; teljesítményét hét különdíjjal jutalmazták, amelyek között számos koncertfelkérés is szerepelt.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!