Program


Kiszáradás - Y Csoport

Kiszáradás - Y Csoport

Harold Pinter Árulás című darabja felhasználásával

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 13. péntek, 19:00

Van egy férfi. Szeret. Valakit, aki nem lehet az övé. Van egy nő. Megcsal. Valakit, akinek azt hiszi, túljárhat az eszén. Van egy barátság. Inkább csak volt. Üres squash-termekben donganak így a padlók. Harold Pinter darabja egy házasság, egy barátság és egy viszony hármasságát mutatja be, amelyben mindenki mást játszik, mint aki valójában. A megcsalás kliséje egzisztenciális kérdésként jelenik meg a történetben, ahol a kapunyitási pánikban vergődve senki se veszi észre hol és mikor hagyta el önmagát ennyire. Mi történik, ha azzal tartod sakkban a másikat, amivel a leginkább lehet, de nem veszed észre, hogy már rég mattot adott neked? A nem-lineárisan épülő előadás zárt terápiára hívja a nézőt: sebészeti pontossággal analizálja kapcsolataink mechanizmusát, szikével metszi ki a traumákat és komplexusokat, de nem talál mást csak üres sivatagot.

Emma: Gonda Kata
Jerry: Hajmási Dávid
Robert: Fábián Szabolcs

Dramaturg: Tóth Réka Ágnes
Koreográfus: Grecsó Zoltán
Rendezőasszisztens: Balogh Zsuzsanna

Rendező: Halasi Dániel

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!