Program


Kincskereső Kisködmön

Kincskereső Kisködmön

Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön
színdarab

Bemutató: 2017.09.16.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 1. hétfő, 15:00

Az ágrólszakadt kis Ferkó képzeletében mesefigurákkal, babonás történésekkel színezi ki szegényes életét. Torokgyík miatti lázálmában a Cinkekirály menti meg őt a bűbájos Küsmödi karmai közül. Csodatévő ködmönjétől pedig azt várja, hogy tanulás nélkül is tudjon. Az égbelátó távcső reményében viszont már csal is: átjavítja Bicebóca dolgozatát.

A ködmön igencsak elkezdi szorítani, amikor övé lesz az égbelátó. Hogy lelkén könnyítsen, elviszi a betegen fekvő Bicebócának az öreg bányába.
Ekkor felrobban a tárna.
A gyerekeket megtalálják, és a halott Küsmödi előidézte robbanás szénhez juttatja a falut.

Ajánlatunk


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!