Program


Kihívás a köbön - Al Ghaoui Hesna, Fa Nándor és Csíkszentmihályi Mihály estje

Kihívás a köbön - Al Ghaoui Hesna, Fa Nándor és Csíkszentmihályi Mihály estje

Három nagyon különböző, kivételes ember, akiket egy dolog köt össze: mindannyian hisznek abban, hogy csak azáltal vagyunk képesek fejlődni, és kezünkbe venni az életünk irányítását, ha igent mondunk a kihívásokra.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 20. hétfő, 19:00

Al Ghaoui Hesna, Fa Nándor és Csíkszentmihályi Mihály saját élményeiken és ismereteiken keresztül mesélnek arról, miért fontos, hogy félelmeink ellenére, a kudarcok dacára is merjünk belevágni az ismeretlenbe – legyen az olyan extrém helyzetben, mint egy háborús övezetből való tudósításkor, viharban hánykolódva az óceán közepén, vagy éppen a leghétköznapibb tevékenység elvégzése során. Csak így tudhatjuk meg, hogy a határainknak gondolt falak legtöbbször képzeltek – és így fedezhetjük fel, mi az, ami által kiteljesedhetünk, hogy minél többször megélhessük a flow, avagy a teljes elmélyülés örömét.
 
„Ha nem magunk szabjuk meg az életutunkat, akkor más, külső hatóerők irányítják a miénktől eltérő célok szolgálatában.” Csíkszentmihályi Mihály
 
Csíkszentmihályi Mihály Prima Primissima és Széchenyi-díjas pszichológus, a Claremonti Egyetem professzora és a Chicagói Egyetem Pszichológia Karának korábbi vezetője. A flow- elmélet atyja, a boldogság és kreativitás egyik legismertebb nemzetközi kutatója. Számos könyv szerzője: Az öröm művészetében a mindennapi élet perspektívájából foglalkozik a flow jelenségével.
 
Al Ghaoui Hesna a Magyar Televízió munkatársaként több mint húsz országból, köztük számos háborús övezetből  tudósított. Riport- és dokumentumfilmjeit több rangos elismeréssel, köztük Prima Primissima díjjal jutalmazták. Félj bátran című új kötetében a félelem természetét vizsgálja.
 
Fa Nándor a legsikeresebb hazai vitorlázó, az első magyar, aki saját kezűleg épített hajójával körülvitorlázta a Földet. Fa Nándor mindig az ár ellen hajózott – novemberben megjelenő Magad, uram című önéletrajzi könyvében elmesélt története követendő példa mindazoknak, akik úgy döntenek: soha nem adják fel.

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!