Program


Késő őszi esti órán

Késő őszi esti órán

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 16. kedd, 19:30

Egyfelvonásos stúdióelőadások csúcsforgalomban, közvetlenül munka után a József Attila Színházban.

Egy tér, két színész, számtalan karakter – egyfelvonásos egy írózseni tollából, egy íróval a főszerepben. A darab az író alkotói felelősségéről szól, pontosabban arról, hogy mi egy írói mű megalkotásának a miértje; mi befolyásolja azt, hogy mivé lesz egy regény, egy dráma; illetve milyen folyamatokon megy keresztül maga a szerző az alkotás során.

Az egyfelvonásos darab Írók, gyilkosok, lúzerek című előadásunk első részeként is megtekinthető hagyományos 19 óra 30 perces kezdési időponttal.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!