Program


Kerekasztal – InSite Drama: Az óriás ölelése

Kerekasztal – InSite Drama: Az óriás ölelése

Kerekasztal – InSite Drama: Az óriás ölelése
a dunaPart4 - Magyar Kortárs Előadóművészeti Platform keretében
Magyar nyelven, angol felirattal

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 30. csütörtök, 15:00

Komplex színházi nevelési előadás (TIE) 4-7 éves gyerekek számára, az InSite Drama és a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ koprodukciójában.
Az Óriás ölelése egy 4-8 éves gyerekek részvételére épülő színházi előadás és játék. Az előadást minden alkalommal a csoport saját termében, egy csoportnyi gyerek részvételével valósítjuk meg.
Elsősorban középső- vagy nagycsoportosoknak, illetve olyan vegyes csoportoknak ajánljuk, amelyben több nagyobb gyerek van.

A vég nélkül zabáló, falánk óriás mindent feneketlen bendőjébe töm. A szegény emberek éheznek. Jancsi nekivág a sötét, ijesztő erdőnek, hogy síró kistestvére, és éhező családja számára találjon ennivalót…

A program a legfiatalabb korosztálynak szól, ebben a kategóriában a legelsők között Magyarországon. A történet a fogyasztásról, a társadalomról és a környezetről, a környezet védelméről gondolkodtat mesei keretben, játékos formában.

A mese szövegét a birminghami Big Brum TIE Co. engedélyével használjuk.

Írta: Chris Cooper
Fordította: Hajós Zsuzsa
Színész-drámatanárok: Bethlenfalvy Ádám, Nyári Arnold
Rendező, díszlet- és jelmeztervező: Ceri Towsend

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!