Program


Kean, a színész
2

Kean, a színész

A világ legnagyobb színésze, a velszi herceg jóbarátja, a londoni úrinők bálványa, Edmund Kean nem lép színpadra soha többé. Jó, még ma este, de tényleg utoljára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 24. szombat, 19:00

Alexandre Dumas - Jean Paul Sartre: Kean, a színész
a Thália Színház saját előadása

A világ legnagyobb színésze, a velszi herceg jóbarátja, a londoni úrinők bálványa, Edmund Kean nem lép színpadra soha többé. Jó, még ma este, de tényleg utoljára. Hitelezők szorongatják, féltékeny férjek tennék el láb alól, és régi barátján csak ő segíthet. Még az hiányzik, hogy szerelmes legyen. Szerelmes. Amikor feltűnik egy szökevény menyasszony, aki színésznő akar lenni mindenáron…

Edmund Kean kezében a nők, a színház és a sorsa – de mi ebből az övé igazán? Szebb romantikus vígjátékot talán soha nem írtak.

 

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!