Program


Kastély-szerenád tárlatvezetéssel

Kastély-szerenád tárlatvezetéssel

Megkapó helyszín, csodálatos hangzás, remek muzsika - így írható le röviden a Miskolci Szimfonikus Zenekar kastély-szerenádja. A koncert zenei összeállítása a történelmi múlthoz, a helyszín érzelemvilágához kapcsolódik, kihasználva a terem jó akusztikai tulajdonságait és egyedi atmoszféráját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 26. vasárnap, 18:00

Kastély-szerenád tárlatvezetéssel

Jegyek csak a koncertre és tárlatvezetéssel egybekötve is kaphatók, korlátozott számban.

Kihagyhatatlan élményt kínál a jó muzsika és a szép helyszínek kedvelőinek a Miskolci Szimfonikus Zenekar az edelényi L’Huillier–Coburg kastélyban. Kastély-szerenád sorozatunk 2016-ban indult útjára, s népszerűsége azóta is töretlen. Évente 2 alkalommal látogatunk el az edelényi kastélyba, ahol a történelmi múlthoz, a helyszín érzelemvilágához kapcsolódó programmal lepjük meg az odalátogatókat. Volt már tárlatvezetéssel, s borkóstolóval egybekötött koncertünk és a következő zenei évadban is készülünk majd meglepetésekkel.

Vezényel: Antal Mátyás

Közreműködő:
Ének: Gaál-Wéber Ildikó

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

vígjáték két részben

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!