Program


Karácsonyi Gálakoncert/Christmas Gala Concert
5

Karácsonyi Gálakoncert/Christmas Gala Concert

Töltse velünk Karácsony első estéjét a kamarakoncertünkön, mely helyszínéül a Duna Palota csodálatos neobarokk színházterme szolgál. Egy különleges, a Duna Szimfonikus zenekar által erre az estére komponált programot hallgathat meg.




A program időtartama: 70 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 25. kedd, 17:00

Karácsony első estéjét, december 25-ét töltsük el a Duna Palota gyönyörű neobarokk színházában rendezett kamarazenei koncertünkkel! Egy különleges programot hallgathatunk, amelyet csak a mai napra készített a Duna Kamarazenekar, köztük a jól ismert és híres zeneszerzők népszerű művei.

Az 1961-ben alakult Duna Szimfonikus Zenekar számos előadást nyújt mind Magyarországon, mind külföldön. Repertoárjuk szinte minden zenei stílust lefedi a barokk zenétől a 20. század zenéjéig. A zenekar 60 hivatásos zenészből áll, akik a leghíresebb klasszikus dallamokat, a tipikus magyar hangszerrel, a cimbalommal együtt alakítják. A készülék dinamikusabb teljesítményt nyújt nehéz keretben, és sok hozzáadott karakterláncot tartalmaz a kiterjesztett hangzáshoz, valamint egy csillapító pedált, amely lehetővé teszi a dinamikusabb irányítást.

Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy a cimbalom és a szimfonikus zenekar által leginkább kedvelt klasszikus zene remekműveit kizárólag Magyarországon hallgassák meg. A Duna Szimfonikus Zenekar koncertje olyan élmény, amelyet a budapesti látogatás során egyetlen zenét szerető sem hagyhat ki. Magyarországon és külföldön egyaránt számos neves vendégművész, köztük az énekes Giuseppe di Stefano, a fuvolaművész James Galway és Ray Charles is közreműködött. Európa szerte rengeteg országban léptek már színpadra, olyan országokban, mint Németország, Franciaország, Svájc, Hollandia és Olaszország.

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen zenei utazáshoz „á la hongroise”, köztük pedig a legszebb klasszikus melódiák; Mozart, Liszt vagy Gershwin egy szimfonikus zenekar által, a hagyományos magyar cimbalom kíséretében.

Program kezdete: 17:00
Találkozási időpont: 16:30
Találkozópont: Duna Palota (1051 Zrínyi utca 5.)

 

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!