Program


Jonathan Lindhorst’s Limerence Quartet (CAN/D)

Jonathan Lindhorst’s Limerence Quartet (CAN/D)

Jonathan Lindhorst - szaxofon; Alex Maksymiw - gitár; Matt Adomeit - nagybőgő; Jan Leipnitz - dob
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 5. csütörtök, 21:00

A kanadai szaxofonos és zeneszerző, Jonathan Lindhorst Berlinben él, de gyakran lép fel New Yorkban és Kanadában, s zenéje szimbolikus értelemben is több világrészt fog át. A berlini színtér legtehetségesebb zenészeiből álló quartetjének szívbemarkolóan lírai muzsikája a jazzből, rockból és folkzenéből táplálkozik. Az együttes színpadi erejét a zenészek személyes kapcsolatából fakadó bizalom, magabiztosság és humor adja. A tavaly megjelent Limerence című album Lindhorst zenekarvezetői bemutatkozását is jelenti, melyről Steve Sladkowski így ír a Spontaneous Combustion magazinban: „Jonathan Lindhorst olyan erőteljes líraisággal játszik, amit ritkán hallhatunk tenorszaxofonosoktól. Manapság, amikor sok hangszeres még mindig a post bop iskola virtuozitását igyekszik meghaladni, Lindhorst minden egyes hangja mélyen átgondolt.”

 

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

 

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!