Program


JÓNÁS VERA DUÓ

JÓNÁS VERA DUÓ

Jónás Vera személyes könnyűzenét játszik, amely a koncertjein magával ragadja a közönséget: a hol táncolnivaló, máskor megnyugtató dallamokon, valamint a szavakon túl is jelentéssel bíró szövegeken keresztül szinte belelátunk a színpadon lévő frontember lelkébe. Vera karizmatikus egyénisége a dalokban, valamint a színpadi jelenlétében is sugárzik a közönség felé, akik nem is tudják kivonni magukat bűvköréből a koncert után még hosszú ideig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 12. csütörtök, 21:00

A Jónás Vera Experiment és a frontember az utóbbi években mind a szakmától, mind a közönségtől jelentős elismeréseket kapott: Fonogram-, és Artisjus Junior díjat kaptak, MÜPA teltházas show-val mutatták meg a zenekar népszerűségét. Vera egy-egy szerzeménye szerepelt a Megdönteni Hajnal Tímeát film- és az Aranyélet filmsorozatban, tavaly a Nagy-szín-pad döntőjébe jutottak, valamint külföldön is lehetőséget kaptak az Eurosonic fesztiválon (NL), a Zandari Festan Koreában, erdélyi, valamint európai koncerteken.

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!