Program


Jegyzetelés mesterfokon - Mesterképzés

Jegyzetelés mesterfokon - Mesterképzés

Rögös az út az előadás és a vizsga között, rajtad múlik, hogyan jutsz végig vele. A jegyzeted lehet a sportkocsi ezen az úton, vagy hajtogathatsz papírrepülőt. Gyere el és tudd meg, hogyan lesz jegyzetből Ferrari!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 10. kedd, 18:00

A Túlélőkészlet Egyetemhez előadásokon olyan kérdéseket vetünk fel és válaszolunk meg, amikkel az egyetemi évek során biztos, hogy rendszeresen találkozol, de nem képezik a tananyagot. Nem egyértelmű a követelmény, unalmas a referátum, rengeteg szöszöléssel jár a feladat... ha egyetemista vagy, biztos találkoztál már ilyen helyzetekkel. Olyan eszközöket szeretnénk a kezedbe adni, olyan készségeket fejleszteni, amik segítenek túllendülni ezeken az akadályokon, és általuk többet tudsz magadból kihozni, hatékonyabb lehetsz az egyetem alatt és után. Mindezt a tudást nem egyetemi keretek között, hanem otthonos környezetben, egy ital mellett sajátíthatod el.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!