Program


InfoBál IV. -  Az informatika ünnepe

InfoBál IV. - Az informatika ünnepe

Az InfoBál elegáns és különleges társasági esemény: találkozik az innovációra és fejlődésre építő piac a konzervatív hagyományokra támaszkodó formalitással. Igazi ékköve a báli szezonnak, és különlegesség a szektor rendezvényeinek sorában.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 24. szombat, 18:00

Az InfoBál az infokommunikációs szektor legelőkelőbb éves rendezvénye. Ez a megfelelő alkalom arra, hogy új ismeretségeket kössön, vagy régieket ápoljon. Számítson arra, hogy meghatározó informatikai cégek képviselőivel és kormányzati tagokkal fog találkozni, többek között a bál fővédnökével Deutsch Tamás miniszterelnöki biztossal.

Az InfoBál háziasszonya dr. Csisztu Zsuzsa – szakjogász és műsorvezető – lesz, de nem ő az egyetlen hölgy, aki a bál pódiumán megjelenik. Szulák Andrea eMeRTon-díjas színésznő és énekesnő gyönyörű dalokat énekel majd. Táncshow-val fogja lekötni a figyelmünket Südi Iringó versenytáncos. A látvány mellé olykor lágy, olykor pörgős dallamokat varázsol majd elő hangszereiből a Jazzymotions és a The Glamorous Company.

Az InfoBál az infokommunikációs szektor egyetlen eseménye, ahová hölgyek és urak egyenlő arányban érkeznek. A tökéletes kiszolgálás mellett, exkluzív környezetben nyílik lehetőség egy nem mindennapi báli élményre, amelyen különleges vendégek, ismert személyiségek is részt vesznek. A legmagasabb minőségű báli program mellett 2018-ban is lesz tombola és jótékonysági aukció, zene és tánc, kiállítók és ínycsiklandó falatok.

Az InfoBálon a szórakozás és a könnyed kapcsolatépítés minden feltétele adott.

Legyen részese!

Az esemény fővédnöke:
Deutsch Tamás - Miniszterelnöki Biztos

Az est házigazdája:
Dr. Csisztu Zsuzsa

Tervezett program:

18:00
Kapunyitás, pezsgős fogadás
Zongora és ének: Jazzymotions
18:50
Báli nyitány, Himnusz
18:55
Ünnepi köszöntő beszédek
19:20
Vacsora
19:45
Szulák Andrea énekel
21:30
Nyitótánc - Südi Iringó
21:45
Tánczene – The Glamorous Company
0:00
Tombola
02:00
Programzárás

A megfelelő öltözet kiválasztásához holnapunkon a Báli etikett menüpont alatt talál információt:
http://www.infobal.hu/etikett/

Az asztal helye ennél a jegytípusnál nem választható!
Az asztaltársaság egyeztetésével kapcsolatban kérjük, forduljon a szervezőhöz:
http://www.infobal.hu/
infobal2018@gmail.com
+36 20 998 40 75

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!