Program


Horgas Eszter - Falusi Mariann: Kék Rapszódia - Gershwin és Bernstein Amerikában

Horgas Eszter - Falusi Mariann: Kék Rapszódia - Gershwin és Bernstein Amerikában

A mindig egyedi zenei témákat feldolgozó Horgas Eszter rendre bizonyítja, hogy fuvolajátéknak nincsenek határai.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 20. péntek, 19:00

Ezúttal is műfaji korlátok nélkül, szabadon szárnyalva hozott létre egy nagy sikerű és komplex előadást, sok kiváló zeneművész bevonásával. A produkcióban a film, és a korabeli képi világ is segíti a két zeneszerző zseni - Gershwin és Bernstein múlt századi Amerikájának hangulatát megidézni.

A korszakalkotó zeneművek, világslágerek, illetve azok feldolgozásainak virtuóz előadása kivételes élményt nyújt, melyben szerepet kap a klasszikus, a jazz, a ragtime, a pop, sőt az opera, műfaja is. A koncerten hallhatjuk Falusi Mariann kivételes énekhangját, és a ClassJazz Band nagyszerű játékát: Révész Richárd zongora, Hárs Viktor basszus, Dajka Krisztián gitár, Kaszás Péter dob, Pusztai Csaba ütő. Valamint az est fényét tovább emeli az operaház kiemelkedő tehetsége, Szakács Ildikó operaénekes és Löwenberg Dániel zongoraművész vendégszereplése is.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!