Program


Hooligans Symphonic

Hooligans Symphonic

Hooligans Symphonic koncert
A Miskolci Szimfonikusok és a 20 éves Hooligánok találkozása egy színpadon

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 7. péntek, 19:00

Egyedi, izgalmas, pezsdítő, stílusos és trendi eseménynek ad otthont a Miskolci Sportcsarnok július 7-én. A Miskolci Szimfonikus Zenekar életében eddig sem volt hiány különleges produkciókban, de ez alkalommal minden eddiginél izgalmasabb konstrukciót álmodtak meg a Hooligans zenekarral közösen.

A Hooligans már több mint 20 éve ontja a slágereket és szórakoztatja a Nagyérdeműt. Kevés olyan hely van Magyarországon, ahol ne adtak volna teltházas koncertet. Sikereiket bizonyítja temérdek rádiós sláger, amelyek sosem mennek ki a divatból. A számtalan és többszörös aranylemezes, platinalemezes banda július 7-i koncertjét a Miskolci Szimfonikus Zenekar kísérete teszi varázslatossá.
A nemzeti kategóriájú szimfonikus zenekar sokszor bizonyította már sokoldalúságát, helytállását a könnyedebb műfajokban is, gondoljunk csak a FeelHarmonic Love popkoncert showra, vagy az évről évre nagy sikert arató Újévi hangversenyekre.

A két együttes munkásságának, szakmai tudásának és stílusának találkozása pedig teljesen új megközelítésbe helyezi a zenei élményt.
Egy szóval jellemeznénk: kihagyhatatlan.

Közreműködik a Fráter Kórus
Vezényel: Werner Gábor

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!